Otwarcie sezonu grillowania z Grill Kamado.

Otwarcie sezonu grillowania z Grill Kamado.

Kiedy zaczyna się sezon grillowy?

Tradycyjnym czasem rozpoczęcia sezonu grillowego jest pierwszy majowy weekend. Piękna pogoda sprzyja spędzaniu czasu na łonie natury oraz smakowania potraw. My nie czekaliśmy do maja. Już w kwietniu otworzyliśmy nasz sezon grillowy.

Jak wyglądało nasze grillowanie?

Zabraliśmy wszystkie potrzebne rzeczy. Nie zapomnieliśmy o akcesoriach i węglu (który można kupić w naszym sklepie) . Grill po 15 minutach był już gotowy. Jednak my odczekaliśmy dłużej, gdyż chcieliśmy mieć niższą temperaturę do grillowania steka. Kilka wieczornych godzin spędziliśmy na grillowaniu z przyjaciółmi. Polecamy mięso, które my grillowaliśmy – antrykot. Na koniec nieco go przysmażyliśmy, więc podnieśliśmy temperaturę.  Świetnym dodatkiem jest zestaw surówek.

Zapraszamy do obejrzenie zdjęć – krótkiej relacji z naszego grillowania. Oraz do obejrzenia naszego sklepu: Sklep Grill Kamado